Vásárlási információk

Az online áruházában megrendelt termékek megvásárlásával Ön az Ipari Törlőkendő Trade Kft. vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi vásárlási információkat.

Megrendelés

A megrendelés történhet a weboldalon, telefonon vagy e-mailben.

Vételár, fizetési feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A vételár kiegyenlítése utánvétellel történik készpénzben az áru átvételekor.

Szállítási feltételek, határidők

A kiszállítás Budapest és Pest megye területén

  • 20000 Ft. alatti rendelés esetén 1490 Ft.
  • 20000 Ft. feletti rendelés esetén INGYENES

Az ország többi részére a GLS futárszolgálat szállítja a megrendelt terméke(ke)t. A szállítás költsége:

  • 40000 Ft. alatti rendelés esetén 1490 Ft.
  • 40000 Ft. feletti rendelés esetén INGYENES

A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megadott szállítási napon (a rendelés befogadásától számított 2-5 nap) NAPKÖZBEN fogadni tudják az utánvétes küldeményt.

Kérjük, adjon meg egy telefonszámot is, ahol napközben akár cégünk, akár a szállító cég munkatársai elérhetik Önt a csomaggal kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő kérdés vagy információ-pontosítás érdekében.

Az adott munkanapon 16.00 óráig beérkezett, illetve befogadott megrendeléseket – a raktárkészlet függvényében – másnap postázzuk. Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás.

Amennyiben valamilyen okból a Megrendelő, illetve a feltüntetett címzett nem tartózkodik a megadott helyen a kiszállítás időpontjában, a küldemény szállítója a Megrendelő által megadott telefonszámon egyeztet vele a küldemény ismételt kiszállításával kapcsolatban. FONTOS! A postás értesítést hagy a csomag érkezéséről, ebben az esetben a postán átvehető. A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik.

Az árucikkek cseréje

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt az Ipari Törlőkendő Magyarország Kft. díjmentesen kicseréli. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termékek vételárát visszatérítjük.

Az elállás joga

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított nyolc napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az Ipari Törlőkendő Kft. köteles a termékekért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve az árucikk visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint az áru visszajuttatásának költségeit is a Megrendelő viseli. A visszafizetés csak bontatlan és sértetlen árucikkekre vonatkozik.

Adatvédelem

Az Ipari Törlőkendő Trade Kft. birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, azt harmadik fél részére nem adja tovább.