Szállítás és fizetés

Vételár, fizetési feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A vételár kiegyenlítése utánvétellel történik készpénzben az áru átvételekor.

Szállítási feltételek, határidők

A kiszállítás Budapest és Pest megye területén INGYENES, a cég kollégája szállítja a terméket.

Az ország többi részére az MPL futárszolgálat szállítja a megrendelt terméke(ke)t. A szállítás költsége:

  • 30000 Ft alatti rendelés esetén 990 Ft
  • 30000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES

A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megadott szállítási napon (a rendelés befogadásától számított 2-5 nap) NAPKÖZBEN fogadni tudják az utánvétes küldeményt.

Kérjük, adjon meg egy telefonszámot is, ahol napközben akár cégünk, akár a posta munkatársai elérhetik Önt a csomaggal kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő kérdés vagy információ-pontosítás érdekében.

Az adott munkanapon 16.00 óráig beérkezett, illetve befogadott megrendeléseket – a raktárkészlet függvényében – másnap postázzuk. Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás.

Amennyiben valamilyen okból a Megrendelő, illetve a feltüntetett címzett nem tartózkodik a megadott helyen a kiszállítás időpontjában, a küldemény szállítója a Megrendelő által megadott telefonszámon egyeztet vele a küldemény ismételt kiszállításával kapcsolatban. FONTOS! A postás értesítést hagy a csomag érkezéséről, ebben az esetben a postán átvehető. A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik.