Szállítás és fizetés

Vételár, fizetési feltételek

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A vételár kiegyenlítése utánvétellel történik készpénzben az áru átvételekor.

 

Szállítási feltételek, határidők

A kiszállítás Budapest és Pest megye területén

  • 15000 Ft. alatti rendelés esetén 990 Ft.
  • 15000 Ft. feletti rendelés esetén INGYENES

 

Az ország többi részére az GLS futárszolgálat szállítja a megrendelt terméke(ke)t. A szállítás költsége:

  • 30000 Ft. alatti rendelés esetén 990 Ft.
  • 30000 Ft. feletti rendelés esetén INGYENES

A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megadott szállítási napon (a rendelés befogadásától számított 2-5 nap) NAPKÖZBEN fogadni tudják az utánvétes küldeményt.

Kérjük, adjon meg egy telefonszámot is, ahol napközben akár cégünk, akár a GLS munkatársai elérhetik Önt a csomaggal kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő kérdés vagy információ-pontosítás érdekében.

Az adott munkanapon 16.00 óráig beérkezett, illetve befogadott megrendeléseket – a raktárkészlet függvényében – másnap postázzuk. Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás.

Amennyiben valamilyen okból a Megrendelő, illetve a feltüntetett címzett nem tartózkodik a megadott helyen a kiszállítás időpontjában, a küldemény szállítója a Megrendelő által megadott telefonszámon egyeztet vele a küldemény ismételt kiszállításával kapcsolatban. FONTOS! A szállító cég értesítést hagy a csomag érkezéséről, ebben az esetben a szállító cégnél átvehető. A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik.