Rendelés

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Megrendelendő termékek

  Vásárlási információk

  Az online áruházában megrendelt termékek megvásárlásával Ön az Ipari Törlőkendő Magyarország Kft. vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi vásárlási információkat.

  Megrendelés

  A megrendelés történhet a weboldalon, telefonon vagy e-mailben.

  Vételár, fizetési feltételek

  Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A vételár kiegyenlítése utánvétellel történik készpénzben az áru átvételekor.

  Szállítási feltételek, határidők

  A kiszállítás Budapest és Pest megye területén INGYENES, a cég kollégája szállítja a terméket.

  Az ország többi részére az MPL futárszolgálat szállítja a megrendelt terméke(ke)t. A szállítás költsége:

  • 30000 Ft alatti rendelés esetén 990 Ft
  • 30000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES

  A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megadott szállítási napon (a rendelés befogadásától számított 2-5 nap) NAPKÖZBEN fogadni tudják az utánvétes küldeményt.

  Kérjük, adjon meg egy telefonszámot is, ahol napközben akár cégünk, akár a posta munkatársai elérhetik Önt a csomaggal kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő kérdés vagy információ-pontosítás érdekében.

  Az adott munkanapon 16.00 óráig beérkezett, illetve befogadott megrendeléseket – a raktárkészlet függvényében – másnap postázzuk. Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás.

  Amennyiben valamilyen okból a Megrendelő, illetve a feltüntetett címzett nem tartózkodik a megadott helyen a kiszállítás időpontjában, a küldemény szállítója a Megrendelő által megadott telefonszámon egyeztet vele a küldemény ismételt kiszállításával kapcsolatban. FONTOS! A postás értesítést hagy a csomag érkezéséről, ebben az esetben a postán átvehető. A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik.

  Az árucikkek cseréje

  Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt az Ipari Törlőkendő Magyarország Kft. díjmentesen kicseréli. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termékek vételárát visszatérítjük.

  Az elállás joga

  A megrendelt termékek kézhez vételétől számított nyolc napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az Ipari Törlőkendő Kft. köteles a termékekért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve az árucikk visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint az áru visszajuttatásának költségeit is a Megrendelő viseli. A visszafizetés csak bontatlan és sértetlen árucikkekre vonatkozik.

  Adatvédelem

  Az Ipari Törlőkendő Magyarország Kft. birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, azt harmadik fél részére nem adja tovább.